Videos not working?

More
7 years 9 months ago #252130 by MadHatter
As of yesterday evening sometime videos are nothing but a black box for me with no ability to play. I have cleared cookies, history, and cache and logged back in and still the issue persists. Is this happening for anyone else?

Knight of the Order
Training Master: Jestor
Apprentices: Lama Su, Leah
Just a pop culture Jedi doing what I can
The following user(s) said Thank You: OB1Shinobi

Please Log in to join the conversation.

  • Visitor
  • Visitor
    Public
7 years 9 months ago #252132 by
Replied by on topic Videos not working?

MadHatter wrote: Is this happening for anyone else?


For me as well. I only tried a couple of threads, but it was the same for both.

Please Log in to join the conversation.

  • Visitor
  • Visitor
    Public
7 years 9 months ago #252134 by
Replied by on topic Videos not working?
same here , i embed them now ...

Tantrum

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 9 months ago - 7 years 9 months ago #252136 by OB1Shinobi
Replied by OB1Shinobi on topic Videos not working?
yea for me too - im including the titles of the videos that i post so if anyone is really interested you at least can find the vid on youtube

edit thanks Marta for explaining what i needed to do!
obvious as it was, i didnt think of it till i saw your post lol

People are complicated.
Last edit: 7 years 9 months ago by OB1Shinobi.
The following user(s) said Thank You:

Please Log in to join the conversation.

  • ren
  • Offline
  • Member
  • Member
    Registered
  • Not anywhere near the back of the bus
More
7 years 9 months ago #252146 by ren
Replied by ren on topic Videos not working?
It looks as though youtube has changed its API

Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
The following user(s) said Thank You:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #252147 by Edan
Replied by Edan on topic Videos not working?
I'm not having problems and I'm using Firefox (on both mobile and mac)... what browsers are you all using?

It won't let me have a blank signature ...

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #252148 by MadHatter
Replied by MadHatter on topic Videos not working?

Edan wrote: I'm not having problems and I'm using Firefox (on both mobile and mac)... what browsers are you all using?


Chrome

Knight of the Order
Training Master: Jestor
Apprentices: Lama Su, Leah
Just a pop culture Jedi doing what I can

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 9 months ago - 7 years 9 months ago #252149 by Edan
Replied by Edan on topic Videos not working?

MadHatter wrote:

Edan wrote: I'm not having problems and I'm using Firefox (on both mobile and mac)... what browsers are you all using?


Chrome


Have you had an update to Chrome recently? Have you tried reinstalling Chrome? Or tried a different browser to see if the issue still occurs? My guess is that there probably isn't anything to do with the forum that's the issue.

I guess it could be to do with how the video is trying to load, does your browser already automatically try to load videos in HTML5?

It won't let me have a blank signature ...
Last edit: 7 years 9 months ago by Edan.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #252150 by MadHatter
Replied by MadHatter on topic Videos not working?

Edan wrote:

MadHatter wrote:

Edan wrote: I'm not having problems and I'm using Firefox (on both mobile and mac)... what browsers are you all using?


Chrome


Have you had an update to Chrome recently? Have you tried reinstalling Chrome? Or tried a different browser to see if the issue still occurs? My guess is that there probably isn't anything to do with the forum that's the issue.

I guess it could be to do with how the video is trying to load, does your browser already automatically try to load videos in HTML5?


I checked it in IE, Chrome, and Firefox and all are up to date and all show the same issues. I am not sure how they try to load the videos though.

Knight of the Order
Training Master: Jestor
Apprentices: Lama Su, Leah
Just a pop culture Jedi doing what I can

Please Log in to join the conversation.

  • Visitor
  • Visitor
    Public
7 years 9 months ago #252152 by
Replied by on topic Videos not working?

Edan wrote:

MadHatter wrote:

Edan wrote: I'm not having problems and I'm using Firefox (on both mobile and mac)... what browsers are you all using?


Chrome


Have you had an update to Chrome recently? Have you tried reinstalling Chrome? Or tried a different browser to see if the issue still occurs? My guess is that there probably isn't anything to do with the forum that's the issue.

I guess it could be to do with how the video is trying to load, does your browser already automatically try to load videos in HTML5?


all updated , still no videos ,not on chrome and ie

Please Log in to join the conversation.

Moderators: ZerokevlarVerheilenChaotishRabeRiniTavi