Can't view other pages in a topic

  • ren
  • Offline
  • Member
  • Member
    Registered
  • Not anywhere near the back of the bus
More
12 Aug 2017 18:22 #297025 by ren
What is the url of the page you're clicking from?

Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Please Log in to join the conversation.

More
12 Aug 2017 18:32 #297027 by Br. John

ren wrote: What is the url of the page you're clicking from?


For example https://www.templeofthejediorder.org/mytotjo/4418-ren/profile then go to Latest Posts. Click on any of those then you'll get the error. That's where it always happens to me.

Founder of The Order

Please Log in to join the conversation.

More
12 Aug 2017 18:41 #297028 by Br. John

Edan wrote: I've just noticed it's started to do that thing where it replaces the word 'forum' in the link with 'component/kunena'... if you replace those words with 'forum' you can navigate to the page... although why it does that I have no clue.


Ren, this is the other example. In the link it's putting in component/kunena instead of forum.

Founder of The Order

Please Log in to join the conversation.

More
12 Aug 2017 18:44 #297029 by Avalon
That's a separate issue though I think from the one that Edan initially posted.

Not all those who wander are lost
Studies Journal | Personal Journal

Please Log in to join the conversation.

More
12 Aug 2017 18:48 #297030 by Edan
It's the same issue, because when I click the 'next' button, for example, on a thread I jumped to from any page but the last, the links fail because the 'component/kunena' bit is coming out in the link.

It won't let me have a blank signature ...

Please Log in to join the conversation.

More
12 Aug 2017 18:51 #297031 by Avalon
Nevermind. I'll butt out.

Not all those who wander are lost
Studies Journal | Personal Journal

Please Log in to join the conversation.

More
12 Aug 2017 18:56 - 12 Aug 2017 18:56 #297033 by Edan
Ok.. here's an example..

I went to Snowy's profile as here...

Attachment ScreenShot2017-08-12at19.56.14.png not found



From there, I went to one of the pages for the dark/light discussion.. it does the 404 so I changed the 'component/kunena' bit to forum so I could view the page.

Attachment ScreenShot2017-08-12at19.57.15.png not found



From here I pressed 'End'.. and that's when I get this again..

Attachment ScreenShot2017-08-12at19.57.04.png not found



So it happens in two places... when I first click on the thread on the profile, and then when I navigate through that thread once I fixed the link.

It won't let me have a blank signature ...
Attachments:
Last edit: 12 Aug 2017 18:56 by Edan.

Please Log in to join the conversation.

  • ren
  • Offline
  • Member
  • Member
    Registered
  • Not anywhere near the back of the bus
More
12 Aug 2017 19:51 #297036 by ren
Oh ok. Thats on the todo list already.

Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Please Log in to join the conversation.

More
15 Aug 2017 12:43 #297494 by Edan
Thanks for fixing this ren.

It won't let me have a blank signature ...

Please Log in to join the conversation.

More
15 Aug 2017 14:45 #297512 by Br. John
Thank you Ren.

Founder of The Order
The following user(s) said Thank You: Brick

Please Log in to join the conversation.

Moderators: ZerokevlarVerheilenChaotishRabeRiniTavi